5 MOTIVE SI AVANTAJE PENTRU A ALEGE SA DEVII RECEPTIONER-DISTRIBUITOR

images (9)

#1. Un Receptioner distribuitor bun are cautare

Este o meserie cautata in prezent, deoarece de ani de zile o pregatire temeinica in sistem formal a lipsit si ca urmare activitatile specifice erau practicate ”dupa ureche”.

#2. Receptioner distribuitor este o profesie care nu necesita studii superioare

Practic oricine poate urma cursul de Receptioner distribuitor, fiind nevoie doar de studiile minime obligatorii.

#3. Profesia de Receptioner distribuitor iti permite un venit stabil

Salariul lunar pentru un Receptioner distribuitor poate varia in functie de regiune, experienta, performanta si vechimea salariatului. Este o meserie care iti poate asigura un venit stabil, in general la nivelul unui salariu minim garantat.

#4. Calificarea ca si Receptioner distribuitor Iti creste sansele de a avea un loc de munca stabil

In urma calificarii vei deveni mai bun decat cei care practica ocupatia ca ”amator”. Astfel vei fi preferat de angajatori, avand sanse mai mari de a-ti gasi un loc de munca.

#5. Calificarea ca si Receptioner Distribuitor poate fi inceputul unei cariere in vanzari sau in domeniul contabilitatii

Este o meserie care iti poate oferi cunostintele necesare pentru a te dezvolta apoi si in domeniul vanzarilor . In anumite conditii, se pot urma ulterior pasii pentru obtinerea calificarii sau specializarii in ocupatia de Asistent de gestiune/ Contabil.

Esti angajat pe un post ce implica gestiunea materialelor de orice fel sau doresti sa ocupi un astfel de post?
Vrei sa iti imbunatatesti cunostintele si aptitudinile necesare unui astfel de post?
Vrei sa beneficiezi de o consiliere de cariera prin care sa ajungi sa te cunosti mai bine, sa devii constient de potentialul, de aptitudine si de trasaturile care te definesc?
Esti in cautarea unor noi oportunitati de dezvoltare a carierei tale?

Atunci esti persoana potrivita sa beneficiezi GRATUIT de cursul de calificare/ recalificare in ocupatia de Receptioner-Distribuitor (Nivel II, cod NC 5121.2.1), acreditat ANC.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri vino la biroul Cariera Plus din judetul tau sau suna-ne. Consulta aici lista birourilor Cariera Plus: http://bit.ly/1DfZyQf  

Imaginea a fost preluata de pe: www.metisconsulting.asia