10 BENEFICII PE CARE LE ARE UN ANGAJATOR CARE INVESTESTE IN PREGATIREA ANGAJATILOR (PARTEA II)

12164983_10208039557294715_55709165_o

#6. Mentinerea la zi a certificarilor obtinute de angajati.

Menținerea la zi a certificarilor obtinute de angajati este mult mai ieftina decat reluarea cursurilor de calificare. Este bine ca un angajator sa se asigure ca angajatii lui care au urmat cursuri de calificare se mentin up-to-date prin perfectionari periodice. Acest lucru este foarte usor de urmarit daca se realizeaza un plan de pregatire pentru angajati.

#7. Ajutarea angajatilor sa indeplineasca noi responsabilitati.

Asa cum o persoana fara permis nu poate conduce o masina (legal, desigur), asa nu poate fi promovat un angajat care nu are competentele cerute pentru a performa in noul post. De aceea, pregatirea personalului proaspat promovat este extrem de important atat pentru acesta, dar mai ales pentru companie, mai ales in termeni de productivitate, eficienta si eficacitate.

#8. Cresterea satisfactiei in munca, a moralului si motivatiei angajatilor.

Un loc de munca placut este un loc de munca productiv. Pregatirea asigura starea de bine a angajatilor, reduce absenteismul, greselile si stresul la locul de munca, imbunatateste reputatia companiei si performantele individuale ale angajatilor.

#9. Imbunatatirea imaginii companiei prin organizarea unor cursuri de perfectionare proprii.

PR-ul si reputatia sunt de o importanta care este in crestere. Obtinerea acreditarii pentru sustinerea unor cursuri de formare/ perfectionare duce la cresterea prestigiului companiei si asigura o buna promovarea a imaginii acesteia, astfel incat angajatii acelei companii sa fie mandri ca lucreaza acolo. Si in aceasta situatie se dovedeste eficace realizarea unui plan de formare profesionala a angajatilor.

#10. Imbunatatirea managementului riscului.

Asigurarea pregatirii in diverse  domenii importante va reduce riscul litigiilor de munca cu angajatii.

In plus, angajatorul va avea in compania lui oameni productivi, care dau randament si care au rezultate, nu doar oameni ocupati.

Ești angajat și ești în căutarea unor noi oportunități de dezvoltare a carierei?
Vrei să ajungi să te cunoști mai bine, să devii conștient de potențialul, de aptitudinile și de trăsăturile care te definesc?
Vrei să îți îmbunătățești cunoștintele, aptitudinile și totodată atitudinea?
Vrei să îți imbunătățești capacitatea de a lua decizii și de a face schimbări?
Visezi de ceva vreme la o promovare care întârzie să apară?
Află ACUM cum poți obține o #CarieraPlus!http://bit.ly/1r9AHMD
Vezi AICI lista cursurilor: http://bit.ly/1CdIJYI