PROFESIA DE COMERCIANT-VANZATOR MARFURI NEALIMENTARE SUB LUPA (PARTEA I)

comerciant-vanzator marfuri nealimentare (2)

Ce este Comerciantul– vanzator de marfuri nealimentare

Comerciantul– vanzator de marfuri nealimentare vinde clientilor marfuri nealimentare in comertul cu ridicata si amanuntul, prezinta caracteristicile si calitatile marfurilor nealimentare, executa alte operatiuni conexe vanzarii, incaseaza contravaloarea marfii, promoveaza produsele la locul de vanzare, comunica cu clientii magazinului /punctului de vanzare, organizeaza cadrul general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului /punctului de vanzare, intocmeste documentele specifice si raporteaza activitatea de vanzare. De asemenea, urmareste conditiile de valabilitate, pastrare, depozitare, manipulare a marfurilor nealimentare si respectarea conditiilor igienico- sanitare.

Unde si Cum poate lucra Comerciantul– vanzator de marfuri nealimentare

Comerciantul-vanzator isi poate desfasura activitatea in supermarketuri, magazine, piete sau la puncte de vanzare, atat ca persoana fizica autorizata, cat si ca angajat al unui agent economic.

De ce studii are nevoie Comerciantul– vanzator de marfuri nealimentare

Pentru a fi Comerciant– vanzator de marfuri nealimentare trebuie sa ai minim liceul (cu sau fara bacalaureat) . Cele mai potrivite persoane sunt sociabile, placute, atente la detalii si la respectarea regulilor de igiena, au aptitudini de comunicare interpersonala si de lucru in echipa.

Esti angajat pe un post ce implica vanzarea cu amanuntul sau doresti sa ocupi un astfel de post?
Vrei sa iti imbunatatesti cunostintele si aptitudinile necesare unui astfel de post?
Vrei sa beneficiezi de o consiliere de cariera prin care sa ajungi sa te cunosti mai bine, sa devii constient de potentialul, de aptitudine si de trasaturile care te definesc?
Esti in cautarea unor noi oportunitati de dezvoltare a carierei tale?

Atunci esti persoana potrivita sa beneficiezi GRATUIT de cursul de calificare/ recalificare in ocupatia de Comerciant-vanzator marfuri nealimentare (Nivel2, NC 5220.2.2), acreditat ANC.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri vino la biroul Cariera Plus din judetul tau sau suna-ne. Consulta aici lista birourilor Cariera Plus: http://bit.ly/1DfZyQf