6 MOTIVE SI AVANTAJE PENTRU A ALEGE SA DEVII AGENT DE CURATENIE CLADIRI SI MIJLOACE DE TRANSPORT

agent curatenie cladiri si mijloace de transport pt site-uri

#1. UAgent de Curatenie este o profesie cautata actual pe piata muncii

Mediul curat este indispensabil pentru o viata sanatoasa si pentru desfasurarea optima a oricarei activitati. De aceea, meseria de Agent de Curatenie Cladiri si Mijloace de Transport este foarte cautata pe piata muncii, atât in România, cât si in strainatate.

#2. Meseria Agent de Curatenie este la indemâna oricui

Practic oricine poate urma cursul de Agent de Curatenie Cladiri si Mijloace de Transport, fiind  nevoie doar de studii minime (liceul, cu sau fara bacalaureat).

Meseria se invata usor si poate implica atât lucru in interiorul cladirilor, cât si in exterior. Utilajele si echipamentele de lucru sunt de asemenea simple si cele mai multe dintre ele sunt arhicunoscute, fiind utilizate si la efectuarea curateniei in gospodarii. Nu este nevoie de aptitudini speciale, doar de atentie la respectarea unor reguli simple.

#3. Ca Agent de Curatenie poti fi propriul tau sef- daca vrei !

Ca Agent de Curatenie Cladiri si Mijloace de Transport ai posibilitatea sa treci de la statutul de angajat la cel de liber profesionist sau chiar mic intreprinzator. Serviciile oferite ca Agent de Curatenie pot face obiectul unei activitati independente in conditiile in care tot mai multe organizatii (mai ales cele mici) externalizeaza serviciile de curatenie, pentru a eficientiza aceasta activitate. Astfel, in loc sa te angajezi, poti sa-ti faci un PFA , II sau chiar un SRL  prin care sa oferi servicii de curatenie mai multor companii .

De asemenea, poti lucra pe baza de contract de colaborare cu o agentie care ofera astfel de servicii ( si care asigura clienti).

#4. Profesia de Agent de Curatenie iti permite sa câstigi destul de bine

Salariul lunar  pentru un Agent de Curatenie este de regula de 800- 900 de lei, in functie de experienta, responsabilitati, marimea companiei etc.

Exista si diferente in functie de zona geografica, in Bucuresti si in alte orase mari, mai ales in zona de vest a tarii, salariul putând fi  mai mare .

#5. Calificarea ca Agent de Curatenie iti creste sansele de a avea un loc de munca stabil

In urma calificarii vei deveni mai bun, mai bine pregatit decât cei care practica ocupatia ca ”amator”. Astfel vei fi preferat de angajatori, având sanse mai mari de a-ti gasi un loc de munca.

#6. Cursul de Agent de Curatenie iti permite sa lucrezi in strainatate

Daca urmezi un curs acreditat de Agent de Curatenie Cladiri si Mijloace de Transport, acesta va fi recunoscut in toate tarile membre ale Uniunii Europene, fapt ce-ti permite sa lucrezi si in respectivele tari, având astfel posibilitatea unor câstiguri mai substantiale.

 

Esti angajat pe un post ce implica servicii profesioniste de curatenie in cladiri si mijloace de transport sau doresti sa ocupi un astfel de post? 
Vrei sa iti imbunatatesti cunostintele si aptitudinile necesare unui astfel de post? 
Vrei sa beneficiezi de o consiliere de cariera prin care sa ajungi sa te cunosti mai bine? 

Atunci esti persoana potrivita sa beneficiezi GRATUIT de cursul de calificare/ recalificare in ocupatia de Agent de Curatenie Cladiri si Mijloace de Transport (Nivel1, NC 5149.1.2.) acreditat ANC.

 

Pentru informatii suplimentare si inscrieri click aici:

-pentru judetul Dolj: http://bit.ly/1JckETA

-pentru judetul Olt: http://bit.ly/1fMoQzv

-pentru Bucuresti-Ilfov: http://bit.ly/1eOvLIx